Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Το Kiku ανοίγει το κολωνακιώτικο σπίτι του

Το εστιατόριο που πρώτο μύησε τους Αθηναίους στην Γιαπωνέζικη κουζίνα,κάνει ένα δυναμικό comeback, το γιορτάζει, εξελίσεται και συνεχίζει να ενθουσιάζει!

Μετά την καλοκαιρινή του επιτυχημένη πορεία , στο νησί των ανέμων και τη διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο CAVO TAGOO ,το εστιατόριο επιστρέφει στην έδρα του, στο Κολωνάκι όπου είχε και εξακολουθεί να έχει τη μοναδική του ταυτότητα την οποία διατηρεί.

Στη Δημοκρίτου οι μυρωδιές από τα πιάτα που ετοιμάζει ο Σταμάτης Σκριάπας και η ομάδα του σε συνδυασμό με τον κορυφαίο sushi chef Yujiro Harada!, για τη νέα χειμερινή σεζόν του Kiku, κάνουν βόλτες στους υπόλοιπους κολωνακιώτικους δρόμους. Ο δημιουργικός και πάντα ανήσυχος για νέες γεύσεις chef του πιο διάσημου ιαπωνικού εστιατορίου της Αθήνας στρώνει τραπέζι στο γνώριμο σημείο βρίσκεται το Kiku από το 1993.

stamatis skriapas
Η πλούσια κάβα κρασιών, η μεγάλη ποικιλία σάκε αλλά και τα μοναδικά cocktails συμπληρώνουν την μοναδική παλέτα γεύσεων σε ένα «ταξίδι» με άρωμα Ιαπωνίας που συνοδεύουν ιδανικά τις προτάσεις του εστιατορίου.

Σίσσυ Φειδά να έχει «ζωγραφίσει» την ανανέωση του μαγαζιού και του χώρου, κρατώντας ωστόστο το αγαπημένο και επιτυχημένο ύφος του Kiku και την πιο πολυσυλλεκτική μουσική της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας, το ιαπωνικό εστιατόριο βάζει και φέτος το στοίχημα που κερδίζει κάθε σεζόν:

Αυτό που το αναδεικνύει μία από τις πιο ποιοτικές και highlighted επιλογές για διασκέδαση, γεύσεις και πραγματικά μοναδική εξυπηρέτηση.

jenkellkiku-kolonakikiku3kiku4
Βασική προτεραιότητα αποτελεί η παροχή απόλυτων προσωποποιημένων υπηρεσιών, αλλά και η προσφορά κάθε πολυτέλειας σε όλα τα επίπεδα από την παρουσίαση των πιάτων έως και την αισθητική του χώρου.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή αποτελεί το Άβατο των περισσοτέρων πελατών του, αφού αναγνωρίζει ότι οι στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης της ιαπωνικής κουζίνας αποτελούν πολύ προσωπική υπόθεση.

Η αποκλειστικότητα του χώρου είναι άλλωστε μέρος της φιλοσοφίας του, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει μπορέσει να αποθανατίσει στιγμιότυπα μέσα απο τον χώρο του.

kikukiku2kiku-1

Φέτος το χειμώνα, υπόσχεται να συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Σ’ αυτό το δημιουργικό και απολαυστικό ταξίδι να είστε όλοι εκεί…

Kiku στη Δημοκρίτου, όπως παλιά, όπως κάθε φορά, αλλά πάντα καλύτερο.

Το KIKU λειτουργεί: (Δευτέρα – Σάββατο / 19:00 – 01:00)

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 36 47 033

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ για το k for kiku του Ψυχικού

By