Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

To kiku group έρχεται με κρεοπωλείο-εστιατόριο στο Yoleni’s

To kiku group σε συνεργασία με το κρεoπωλείο carnicero, άνοιξαν το νέο τους κρεοπωλείο – εστιατόριο, στο Yoleni’s Store, στο Κολωνάκι. 

Ο ιδιαίτερος χώρος που δημιούργησαν δια χειρός Σίσσυς Φειδά φέρνει στο κέντρο της Αθήνας τα μοναδικά κρέατα είτε για το σπίτι, είτε για να καταναλωθούν στο εστιατόριο, ταιριασμένα με πιάτα που συμπληρώνουν ιδανικά τo menu και που επιμελείται η ομάδα του kiku.

Το νέο κατάστημα, ειδικά μελετημένο και αισθητικά άρτιο, δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς που αναδεικνύει το κρέας ως τρόφιμο.

To steak bar by kiku διαθέτει στο κρεοπωλείο τoυ, επιλεγμένα κρέατα και πολλές επιλογές μακράς ωρίμανσης. Η βιτρίνα με τα κρέατα έχει το σωστό μέγεθος και δεν σε ζαλίζει με υπέρ το δέον ποσότητες. Όλα, όμως, είναι εκεί: χοιρινό, κατσικάκι, αρνί και μοσχάρι ελληνικής εκτροφής κόβονται με τον τρόπο που θα ζητήσετε. Θα βρείτε, ακόμα, black angus και wagyu, κυρίως σε φιλέτο και shirloin, την τεράστια σε μέγεθος μπριζόλα tomahawk, ελληνικό μαύρο χοίρο και βουβάλι, στρουθοκάμηλο, κοτόπουλα ειδικής εκτροφής, κρέατα βιολογικά. Οι εξπέρ πίσω από τον πάγκο θα σας κόψουν ακόμα και carpaccio ή tartare, αν το ζητήσετε.

Το steak bar by kiku συνδυάζει γνώση, αισθητική και ποικιλία προϊόντων που προσφέρονται με ευγένεια και τρομερή διάθεση για εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του, με σκοπό να ικανοποιήσει την ανάγκη από ένα κιλό κιμά έως ένα private dinner με premium κρέας στο σπίτι μας.

 Ο General manager του ομίλου kiku δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το kiku συναντά το κρέας σε όλες του τις μορφές, στο κέντρο της Αθήνας και στο Ψυχικό. Είμαστε πλέον κοντά σε περισσότερο κόσμο, διότι το κρέας στην Ελλάδα τον αναζήταμε περισσότερο απο το ψάρι, αφού σαν λαός είμαστε κρεατοφάγοι. Θα καταφέρουμε να προσφέρουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του carnicero με έναν πολύ καλομαγειρεμένο τρόπο σε πολύ προσιτές τιμές αφού δεν υπάρχουν ενδιάμεσοι στα προιόντα που θα έχουμε. Μαζί με την ομάδα του Yoleni’s και το cornicero, δουλέψαμε σκληρά, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία”.

Ο χώρος θα λειτουργεί στον πρώτο όροφο του Yoleni’s Flagship Concept Store”

Το “Yoleni’s flagship concept store” είναι ένας ολοκληρωμένος πολυχώρος επτά ορόφων όπου φιλοξενούνται Έλληνες παραγωγοί προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Σόλωνος 9, Κολωνάκι.

Τηλ: 00302122223629

(Visited 1 times, 1 visits today)
By