Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Το κρύο κλείνει τις εφορίες

Λόγω της έλλειψης θέρμανσης έμεινε κλειστή για δύο ώρες η ΔΟΥ Καλλιθέας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί, ενώ για τον ίδιο λόγο έμεινε κλειστή χθες και η ΔΟΥ των Αγίων Αναργύρων.

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος του Συλλόγου χαρακτήρισε στον «Αθήνα 9,84» απαράδεκτες τις συνθήκες εργασίας, αναφέροντας πως οι εργαζόμενοι έχουν αναγκαστεί να μεταφέρουν θερμαντικά σώματα από τα σπίτια τους.

«Οι εργαζόμενοι εδώ και ενάμιση μήνα μεταφέρουν θερμαντικά σώματα από τα σπίτια τους με αποτέλεσμα να υπερφορτώνεται το σύστημα, να πέφτει το ρεύμα, να υπάρχει καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των φορολογουμένων οι οποίοι παραπονιούνται και γκρινιάζουν» λέει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μέρκος.

Από την πλευρά του, το Υπουργείο Οικονομικών επικαλείται τις γραφειοκρατικές διαδικασίες εκταμίευσης για την αγορά πετρελαίου. «Περιμένουν την Άνοιξη έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα» δήλωσε ο κ. Μέρκος προσθέτοντας πως «είναι προφανές ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί είναι μεγάλος ο αριθμός των υπηρεσιών που λειτουργούν χωρίς θέρμανση».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By