Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Το left.gr ζήτησε συγγνώμη από την Σοφία Βούλτεψη

Από υποτιθέμενη τηλεοπτική εμφάνισή της στο Mega

voultepsi-foto-left

Υπό τον τίτλο «Επανόρθωση του left.gr: Ζητάμε συγγνώμη από την κα Βούλτεψη και τους αναγνώστες μας» το site που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ απολογείται που υιοθέτησε την φωτογραφία από υποτιθέμενη τηλεοπτική εμφάνισή της στο Mega όπου σχολίαζε απαξιωτικά τις ενδυματολογικές επιλογές των μελών της νέας κυβέρνησης κατά την ορκωμοσία τους.

«Το σχόλιο της κας Βούλτεψη για το «look των αριστερών της κυβέρνησης», δεν έγινε ποτέ στην πραγματικότητα, ήταν απλά μία κατά το κοινώς λεγόμενο «τρολιά» του jungle report, απ” όπου και η φωτογραφία. Ως εκ τούτου, ζητάμε συγγνώμη τόσο από την κα Βούλτεψη όσο και από τους αναγνώστες του left.gr το οποίο στην τεράστια πίεση των ημερών υπέπεσε στο ατόπημα» αναφέρει στην διορθωτική του δήλωση ο ιστότοπος.

Η επανόρθωση πρόλαβε στο παρά πέντε την Σοφία Βούλτεψη η οποία το έμαθε την ώρα που συζητούσε με τον τον δικηγόρο της ώστε να καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της. Εξοργισμένη η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι «δεν ήμουν καν καλεσμένη στο Mega. Πλαστογράφησαν την φωτογραφία και τους τίτλους (super) από κάτω». Μετά την επανόρθωση του left.gr πάντως, ανέκρουσε πρύμναν και δεν προτίθεται να καταθέσει αγωγή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By