Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Το Μαξίμου απαντά στις επιθέσεις αντιπολίτευσης

«Ο κ. Σαμαράς, κατά την προσφιλή του συνήθεια, έβαλε μπροστά την περίφημη μονταζιέρα προσπαθώντας να πείσει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική του»

tsipras-maximou

Το Μαξίμου απαντά στην κριτική που δέχεται τόσο από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαράς όσο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά την συμφωνία που επετεύχθει με την Ευρώπη.

«Ο κ. Σαμαράς, κατά την προσφιλή του συνήθεια, έβαλε μπροστά την περίφημη μονταζιέρα προσπαθώντας να πείσει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική του. Αυτοί που υπόσχονταν επιδείνωση του εργασιακού μεσαίωνα, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση προνοιακών επιδομάτων και αύξηση της φορολογίας, ενώ έκλειναν το μάτι στη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά, έχουν το θράσος να μας «επιπλήττουν» επειδή ανοίγουμε το δρόμο σε μία πολιτική που αντιστρέφει την μνημονιακή κατρακύλα των τελευταίων πέντε χρόνων» ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ακόμη πως «την ίδια στιγμή ο μνημονιακός εταίρος του κ. Σαμαρά, ο κ. Βενιζέλος, τα βάζει με την κοινωνία επειδή στηρίζει στη συντριπτική της πλειοψηφία τη νέα ελληνική κυβέρνηση και όχι αυτόν»

«Ας τελειώνουν τα ψέματα, οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιος διαπραγματεύεται προς όφελος της κοινωνίας» κατέληξαν.

By