Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Το μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό που σκαρφίστηκε η εγκυμονούσα Katy Perry

Σε πονοκέφαλο φαίνεται πώς έχουν εξελιχθεί για την Katy Perry οι πρώτες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η διάσημη τραγουδίστρια αφού έχασε την αγαπημένη της γιαγιά, βρέθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, για την προγραμματισμένη της εμφάνιση στο ICC Women’s T20 World Cup 2020, αλλά και τις συνεντεύξεις σε αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, η παραμονή της εκεί εξελίχθηκε σε εφιάλτη, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η εγκυμονούσα Katy Perry αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις συνεντεύξεις που επρόκειτο να δώσει και να παραμείνει κλεισμένη για 24 ώρες στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Σύδνεϋ, έπειτα από φόβους που εξέφρασαν οι συνεργάτες της. Αυτό συνέβη, καθώς το ξενοδοχείο στο οποίο διανυκτέρευσαν η ίδια αλλά και το team της ήταν το ίδιο ξενοδοχείο, το Park Hyatt, στο οποίο διέμεναν ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson, οι οποίοι διαγνώστηκαν με κορωνοϊό.

Η Katy Perry έφυγε από την Αυστραλία με την προγραμματισμένη της πτήση, αλλά δεν παρέλειψε να λάβει κάποια μέτρα προστασίας και έτσι, οι παπαράτσι την απαθανάτισαν στο αεροδρόμιο με ένα τεράστιο μαξιλάρι, με το οποίο κάλυπτε τόσο την κοιλιά της, όσο και το πρόσωπό της.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By