Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Το… πανηγυρικό sms του ΠΑΣΟΚ

Τι μήνυμα έστειλε η Ιπποκράτους μόλις αποσύρθηκε η διάταξη Βρούτση για το ΤΕΒΕ

pasok smsΜε προφανή στόχο να καρπωθεί την υποχώρηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, στο θέμα της «κρυφής» ρύθμισης στο πολυνομοσχέδιο, μέσω την οποίας θα μειώνονταν κατά 35% ακόμη οι συντάξεις στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) το ΠΑΣΟΚ έσπευσε να διατρανώσει ότι η υπαναχώρησε έγινε χάρη στο δικό του «βέτο».

Μέσω γραπτού sms που εστάλη στους πολιτικούς συντάκτες, η Ιπποκράτους αναφέρει θριαμβευτικά: «Αποφεύχθηκε μετά από παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ ρύθμιση, η οποία θα οδηγούσε σε μείωση των συντάξεων του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) κατά 35%.

Νωρίτερα, όπως έγραφε το thepaper.gr η αντιπροσωπεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ  (Σαχινίδης, Κουκουλόπουλος, Πρωτόπαπας, Κουτρουμάνης) κατά την συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση ξεκαθάρισαν: «Νέα μείωση συντάξεων δεν περνάει, θα έχουμε πρόβλημα». Φυσικά, είχε προηγηθεί συνεννόηση με τον κ. Βενιζέλο για τη στάση που τήρησαν. Παράλληλα, πρότειναν στον κ. Βρούτση τεχνικούς τρόπους εξοικονόμησης των χρημάτων που θα προέκυπταν από την ρύθμιση αυτή. Έτσι η επίμαχη διάταξη απεσύρθη για να επανέλθει προσεχώς, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό ακόμη σε ποιά μορφή.

By