Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Το Playboy αλλάζει και βάζει τέλος στις γυμνές φωτογραφίες

Ωστόσο, το περιοδικό θα εξακολουθήσει να δείχνει γυναίκες σε προκλητικές πόζες

palyboy covers

Αλλάζει χαρακτήρα το αμερικανικό Playboy καθώς προκύπτει ότι πλέον δεν θα δημοσιεύει φωτογραφίες γυμνών γυναικών στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού του.

Όπως έγραψαν οι New York Times, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του περιοδικού αναφέρουν ότι η πρόσβαση του κοινού στο Internet έχει πλέον κάνει το γυμνό ξεπερασμένο και πλέον τα πορνογραφικά περιοδικά δεν είναι εμπορικά βιώσιμα.

Είναι χαρακτηριστικό -σύμφωνα με το BBC- ότι η κυκλοφορία του περιοδικού έχει μειωθεί από τα 5,6 εκατομμύρια φύλλα της δεκαετίας του ’70, στις 800.000.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, το περιοδικό θα εξακολουθήσει να δείχνει γυναίκες σε προκλητικές πόζες, όχι όμως γυμνές.

Η απόφαση φαίνεται ότι πάρθηκε τον περασμένο μήνα σε σύσκεψη υπό τον ιδρυτή του περιοδικού και τωρινό διευθυντή του, Χιού Χέφνερ.

Στελέχη του περιοδικού παραδέχθηκαν ότι το Playboy που ιδρύθηκε το 1953 είχε πλέον επισκιαστεί από τις αλλαγές στις οποίες το ίδιο ήταν πρωτοπόρο.

Το website του περιοδικού έχει ήδη απαγορεύσει το γυμνό, εν μέρει για να αποκτήσει πρόσβαση σε πλατφόρμες όπως το Facebook και το Twitter, με τη δημοφιλία του να αυξάνεται όπως και η επισκεψιμότητά του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By