Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Το pornhub εκθέτει τους Έλληνες επισκέπτες του

Δείτε πόσο πορνό βλέπουν οι Έλληνες μέσα από τη μεγαλύτερη έρευνα που έγινε ποτέ

PornHub
To pornhub είναι ίσως το μεγαλύτερο πορνογραφικό site του πλανήτη. Οι επισκέπτες του είναι δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι από κάθε γωνιά της γης και κατά καιρούς δημοσιεύει στατιστικά με τις προτιμήσεις των ανθρώπων που μπαίνουν σε αυτό.

Τα στατιστικά συνήθως είναι παγκόσμια ή αφορούν ξεχωριστές ηπείρους και φυσικά πολύ μεγάλες χώρες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το pornhub δημοσιεύει στατιστικά ειδικά για την Ελλάδα!

Γιατί το κάνει αυτό θα ρωτήσετε, για μια τόσο μικρή χώρα όπως η Ελλάδα; Μα φυσικά γιατί από όλες τις χώρες του κόσμου η Ελλάδα βρίσκεται στην 21η θέση του γενικού συνόλου των επισκεπτών.

Και από τα γραφήματα που ακολουθούν βγάζουμε πολλά συμπεράσματα για τις προτιμήσεις και τις συνήθεις των Ελλήνων.

Όπως για παράδειγμα ότι το 24% των επισκεπτών από την Ελλάδα είναι γυναίκες. Ναι ναι, 24 %. Η μέρα με τις περισσότερες επισκέψεις, όπως και σε πολλές άλλες χώρες είναι η Δευτέρα, ενώ μοιραζόμαστε μόνο με τις Φιλιππίνες τη μέρα με τις λιγότερες επισκέψεις. Αυτή είναι η Τρίτη.

Ένα ακόμα περίεργο στοιχείο είναι οι ώρες που οι Έλληνες μπαίνουν στο pornhub. Ενώ θα περίμενε κανείς αυτές να είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας, το μεγαλύτερο traffic πραγματοποιείται από τις τρεις μέχρι τις τέσσερις το μεσημέρι.

Η περιοχή της Ελλάδας που ξεπερνάει κατά πολύ το μέσο όρο της επίσκεψης είναι η Ήπειρος, ενώ οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις σε πρωταγωνίστριες, φέρνουν στην κορυφή την Τζούλια Αλεξανδράτου και στην Τρίτη θέση τη Μαριάνα Ντούβλη με την Lisa Ann να μπαίνει ανάμεσα τους.

Ακολουθούν όλα τα γραφήματα που περιλαμβάνουν μέχρι και τις προτιμήσεις ανά ηλικιακό γκρουπ.

statistika-pornhub