Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το PornHub θέλει να κάνει σελίδα πορνό το VINE

Μία μόλις ημέρα μετά την απόφαση του Twitter να κλείσει το Vine, την εφαρμογή για μικρής διάρκειας βίντεο, στο πλαίσιο ανασυγκρότησης που αποφάσισε να πάρει το Twitter για να βελτιώσει τα οικονομικά στοιχεία του, η ιστοσελίδα ενηλίκων Pornhub δήλωσε το ενδιαφέρον της για την αγορά του.

Σύμφωνα με τον Ιndependent, η εταιρεία έχει στείλει επίσημη επιστολή προς τον Jack Dorsey, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Twitter, στην οποία εκφράζει το ενδιαφέρον της για την αγορά του Vine.

Η εταιρεία έχει καταστήσει σαφές ότι το Vine θα μετατραπεί σε μια ιστοσελίδα πορνό.

Η επιστολή που εστάλη στον Dorsey από τον Διευθύνων Σύμβουλο του Pornhub Corey Price λέει ότι το Vine θα επιστρέψει και πάλι στις δόξες του.

«Σκεφτήκαμε ότι αφού το Twitter κλείνει το Vine και θα απολύσει αρκετό κόσμο, εσείς και οι μέτοχοι σας, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από μια εισροή μετρητών από την πώληση του Vine. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι θα σώσουμε κάποια διαμάντια του Vine όπως τα Damn Daniel, τα Awkward Puppets και πολλά άλλα» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή.

Μάλιστα ο Corey Price επισημαίνει στην επιστολή ότι το Vine και το Pornhub έχουν πολλές ομοιότητες.

Η επιστολή καταλήγει λέγοντας πως ελπίζει ο Dorsey θα εξετάσει την προσφορά και ότι βλέπει θα υπάρξει σύντομα συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών προκειμένου να συζητηθεί εκτενώς το ζήτημα.

(Visited 1 times, 1 visits today)