Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Το steak house by Kiku σας περιμένει στον κήπο του

Επειδή καλοκαίρι δε σημαίνει μόνο θάλασσα αλλά και όμορφες, δροσερές νύχτες, το steak house by kiku στο Ψυχικό ανοίγει τον «κήπο» του και σας περιμένει.

Μετά απο μια άκρως επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, το steak house συνεχίζει να είναι κοντά σας στο Ψυχικό στο πολύ όμορφο cosi και κάτα πράσινο κήπο του.

Mε τι διακόσμηση να κινείται σε γνωστά minimal μονοπάτια σε σκοτεινούς τόνους δια χειρός της interior designer, Σίσσυς Φειδά, νιώθει κανείς ότι το κρέας για άλλη μια φορά επιστρέφει στο σπίτι του.

Υπέροχες γαστρονομικές δημιουργίες του executive chef  που σας εγγυάται ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο του κρέατος με την ποιότητα και την εκκεντρικότητα του kiku,και υπέροχα cocktail δια χειρός του bar manager που βάζει υπογραφή στο φημισμένο πλέον cocktail list του εστιατορίου , σας επιφυλάσσουν μαγικές καλοκαιρινές νύχτες στην καρδιά των βόρειων προαστείων, που κλείνει μέσα της όλο το νόημα του καλοκαιριού.

Το steak house by kiku υπόσχεται μόνο αυτό στο οποίο μας έχει συνηθίσει, τον μαγικό συνδυασμό της κουζίνας του με το Ελληνικό καλοκαίρι.

Καλοκαίρι τελικά… σημαίνει μόνο Κiku!!!

By