Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Το στρατηγικό της πρόγραμμα για την Κύπρο παρουσίασε η Aegean Airlines

Με αφετηρία το θερινό πρόγραμμα (30/03/2015), από τη βάση της Λάρνακας θα επιχειρούν πλέον 4 αεροσκάφη Airbus A320, ενώ ο αριθμός των προορισμών που θα συνδέονται απευθείας με την Κύπρο θα φτάσει τους 14

aegeanolympic

 

Η Aegean Airlines παρουσίασε σήμερα Τρίτη στην Κύπρο σε ειδική εκδήλωση το στρατηγικό της πρόγραμμά για ανάπτυξη στην τοπική αγορά.

Ο Αντιπρόεδρος της Aegean, Ευτύχιος Βασιλάκης αφού ευχαρίστησε το κοινό της Κύπρου για την προτίμησή του τα 10 χρόνια της παρουσίας της εταιρείας στην τοπική αγορά, ανέφερε πως η Aegean Airlines ανταποδίδει την εμπιστοσύνη με μια μεγάλη επένδυση 4 αεροσκαφών για κάλυψη 14 συνολικά προορισμών με 1,5 εκατομμυρίων θέσεις ετησίως από την Κύπρο.

«Αυτό αποτελεί και υποχρέωσή μας, στις παρούσες συνθήκες αφού αποτελούμε τον βασικό εκπρόσωπο της ελληνικής αερομεταφοράς. Πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού της Κύπρου την εξυπηρέτηση των αναγκών του επιβατικού κοινού», δήλωσε ο κ. Βασιλάκης , ενώ υπογράμμισε πως αποτελεί δέσμευση της Aegean Airlines να συνεχίσει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Όπως τονίσθηκε από την διοίκηση της εταιρείας, με αφετηρία το θερινό πρόγραμμα (30/03/2015), από τη βάση της Λάρνακας θα επιχειρούν πλέον 4 αεροσκάφη Airbus A320, ενώ ο αριθμός των προορισμών που θα συνδέονται απευθείας με την Κύπρο θα φτάσει τους 14.

Η συνολική ετήσια χωρητικότητα θα ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύριο θέσεις για άμεσες συνδέσεις με την Ελλάδα, αλλά και 7 επιπλέον χώρες. Στόχος της εταιρείας είναι φυσικά το συντομότερο δυνατό η προσπάθεια αυτή να υποστηριχθεί με επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό από την Κύπρο.

Αναλυτικότερα, στο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρείας από τον Απρίλιο του 2015, ενισχύεται σημαντικά η συχνότητα σύνδεσης Ελλάδας και Κύπρου προς τους προορισμούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και εγκαινιάζεται η σύνδεση Αθήνας και Πάφου. Στο πρόγραμμα εντάσσονται και απευθείας συνδέσεις με το Ηράκλειο και τη Ρόδο, ενώ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα υπάρχουν και απευθείας συνδέσεις με Μύκονο και Σαντορίνη. Συνολικά θα πραγματοποιούνται καθημερινά 8 έως 9 πτήσεις σύνδεσης με προορισμούς της Ελλάδας.

Στο σχεδιασμό της εταιρείας δίνεται μεγάλη έμφαση στην απευθείας σύνδεση της Κύπρου με τη Δυτική Ευρώπη, αφού εντάσσονται 5 σημαντικοί προορισμοί. Το Λονδίνο- Heathrow, το Παρίσι, το Μόναχο, η Ρώμη και το Μιλάνο.

Επιπρόσθετα, με την αύξηση των συχνοτήτων προς την Αθήνα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο η συνδεσιμότητα με το υπόλοιπο ευρωπαϊκό δίκτυο της Aegean από Αθήνα, το οποίο αναπτύσσεσαι συνεχώς με εντατικούς ρυθμούς.

Ακόμα, με την ολοκλήρωση των διαδικασιών traffic rights, προβλέπεται η σύνδεση επίσης με το Ισραήλ, το Κίεβο και τη Βηρυτό.

Προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα τους τακτικούς επιβάτες, η Aegean Airlines προχωρά με δυο σημαντικές πρωτοβουλίες: Πρώτον προτίθεται να αναγνωρίσει στην αντίστοιχη ανώτερη δική της βαθμίδα Gold του Miles + Bonus, τα μέλη του επιπέδου Elite της Cyprus Airways που θα επιλέξουν να εγγραφούν στο πρόγραμμά της. Δεύτερον, για όλα τα μέλη του Miles+Bonus, αλλά και όσα νέα μέλη από την Κύπρο εγγραφούν στο πρόγραμμα μέχρι τις 28/2 θα προσφέρονται 50% περισσότερα μίλια για όλα τα απευθείας δρομολόγια από και προς την Κύπρο για όλο το 2015.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By