Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Το τελευταίο «αντίο» των Ενόπλων Δυνάμεων στον Παντελή Παντελίδη

Η ανάρτηση στο Facebook από τις Ένοπλες Δυνάμεις

pantelis-pntelidis

Σοκ προκάλεσε σε ολόκληρη τη χώρα ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη το πρωί της Πέμπτης και βύθισε στη θλίψη τους συγγενείς και τους φίλους του άτυχου τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 33 ετών, έπειτα από ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Πολλοί ήταν οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη οι οποίοι χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν. Το ίδιο έκαναν και οι Ένοπλες Δυνάμεις, αφού ο τραγουδιστής υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό, αλλά παραιτήθηκε για να ακολουθήσει το όνειρό του, μια καριέρα στο τραγούδι.

Οι Ειδικές Δυνάμεις είπαν το δικό τους «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη, αναρτώντας στην σελίδα τους στο facebook φωτογραφίες από την εποχή που ο τραγουδιστής επιχειρούσε στο ΠΝ.

«Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξ/τικο του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού. Ο Θεός μαζί του όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ανώνυμα παιδιά που χάνονται άδικα», ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσαν τις φωτογραφίες.

padelidis_eidikes_dynameis

By