Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το Θηρίο σβήνει τα τατουάζ ΣΥΡΙΖΑ από μετανιωμένους Συριζαίους-[Εικόνα]

Όλα τα λάθη μπορούν να σβηστούν.

thirio-1

Ο Έλληνας ράπερ θέλοντας να διαφημίσει τη μέθοδό λέιζερ για την αφαίρεση τατουάζ, ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία που δείχνει σε πρώτο πλάνο, ένα τατουάζ με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από το σχόλιο: «Το μετάνιωσες ε;;;Όλα τα λάθη μπορούμε να τα σβήσουμε για εσάς!!! Thirio Tattoo Removal με το καλύτερο laser παγκοσμίως, έχουμε αποδεδειγμενα τα καλύτερα αποτελέσματα από τον καθένα!»

Φυσικά αυτή η ανάρτηση, αποσπά εκατοντάδες like και πολλά σχόλια.

Μιλώντας στο star. gr για την ανάρτηση του στο Facebook, το Θηρίο, τόνισε: «Ήμουν πάντα άνθρωπος που καυτηρίαζα την επικαιρότητα και στα τραγούδια μου και στη ζωή μου. Σκέφτηκα λοιπόν μια πολύ απλή καμπάνια για το Facebook και μόνο για εκεί, ώστε να διαφημιστεί η νέα μας υπηρεσία. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήταν πολύ ωραίο η καμπάνια να έχει σατιρική και πολιτική χροιά». 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ένα μήνυμα των χιλιάδων αγανακτισμένων που πίστεψαν σε κάτι καλύτερο και πήραν το απόλυτο χειρότερο. Εγώ ακούω διάφορα στο μαγαζί μου από τους πελάτες, αλλά και παρακολουθώ την πολιτική, όχι όμως τα κόμματα…Ένας πρωθυπουργός που υπόσχεται 12 δις από τη Θεσσαλονίκη και δεν μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις είναι από μόνο του σουρεάλ και δίνει τροφή για σάτιρα».

Ο διάσημος ράπερ, μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει είπε: «Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, περνάω πάρα πολύ άσχημα. Βέβαια δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου στο ίδιο καζάνι με τους ανθρώπους που περνούν δύστυχα, αλλά έχω φορολογία 60% και είπα να διαφημίσω την επιχείρησή μου με ένα θέμα που με πονάει πολύ».

Τέλος κατέληξε:  «Μπορεί να έρθει σε μένα και να κάνω οτιδήποτε για να αισθανθεί καλύτερα για το λάθος του. Τα λάθη πλέον διορθώνονται. Τα λάθη μπορεί να μην διορθώνονται στην τσέπη μας και στην ανάπτυξη της χώρας, αλλά από το δέρμα μας μπορούμε να το βγάλουμε και να λέμε ότι δεν έγινε και τίποτα. Στο παραβάν ο καθένας πάει μόνος, δεν χρειάζεται να το γράφουμε και πάνω στο σώμα μας».

Δείτε την φωτογραφία

tatoo-syriza

(Visited 1 times, 1 visits today)
By