Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Το ξέσπασμα του Γκάρεθ Μπέιλ για τις κριτικές που δέχεται

Στην εκκίνηση της σεζόν ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε δηλώσει πως «θα ήταν καλύερο για όλους να έφευγε από την ομάδα» και στις αρχές Αυγούστου βρέθηκε μια ανάσα από την πόρτα της εξόδου, αλλά ο ίδιος ακύρωσε τη μεταγραφή του στην Κίνα και τώρα είναι και πάλι βασικός στη Βασίλισσα.

«Ειλικρινά δεν ακούω τι λένε όσοι μου ασκούν κριτική, γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν τι λένε.

Δε διαβάζω τίποτα απ” αυτά που γράφονται, δεν ακούω τίποτα απ” αυτά που λέγονται γιατί σχεδόν όλοι δεν ξέρουν την πραγματική κατάσταση, δεν μπορούν να την καταλάβουν κι έτσι όλα όσα λένε δεν έχουν καμία σημασία», είπε ο 30χρονος Μπέιλ ο οποίος παραδέχθηκε ότι αυτό είναι ένα γνώριμο σκηνικό στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά για περισσότερες απαντήσεις παρέπεμψε στην Ρεάλ.

«Προφανώς στην καριέρα ενός παίκτη υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω κι ο κόσμος λέει ότι του κατέβει.

Στο τέλος της ημέρας όμως εγώ ξέρω ότι δουλεύω σκληρά και σωστά σε κάθε προπόνηση. Αυτό που έγινε δε με επηρέασσε τόσο πολύ όσο πιστεύουν κάποιοι.

Πέρασα πολύ όμορφες διακοπές, γύρισα στις προπονήσεις και έσκυψα το κεφάλι δουλεύοντας κι ας μην πήρα πολλές ευκαιρίες στα φιλικά.

Ότι έγινε αφορά εμένα και το κλαμπ κι αν θέλετε περισσότερες απαντήσεις μπορείρτε να απευθυνθείτε στην Ρεάλ», είπε στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By