Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Τώρα τους καταγγέλλει και ο σύλλογος Ολυμπιονικών…

Μία ακόμη αντίδραση έρχεται να προστεθεί σε αυτό το σίριαλ που εξελίσσεται με φόντο τους βραβευμένους μας αθλητές και γράφεται από το μελάνι της ΑΥΓΗΣ.

olimpionikes

Ίσως είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που κυβερνητικοί βουλευτές και εφημερίδα κυβερνώντος κόμματος έχουν στοχοποιήσει Ολυμπιονίκες, προκαλώντας τόσο την αντίδραση των ίδιων των αθλητών όσο και της κοινωνίας.

Μία ακόμη αντίδραση έρχεται να προστεθεί σε αυτό το σίριαλ που εξελίσσεται με φόντο τους βραβευμένους μας αθλητές και γράφεται από το μελάνι της ΑΥΓΗΣ.

Μία αντίδραση που ήρθε με τη μορφή καταγγελίας και την σχετική ανακοίνωση συνέταξε ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με έκπληξη παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα να κλιμακώνονται δηλώσεις, πράξεις και παραλείψεις εις βάρος των Ολυμπιονικών του Ρίο και όχι μόνο.

Ηθελημένα; Άθελα; Εκ παραδρομής;

Σε κάθε περίπτωση αλλά και προς κάθε κατεύθυνση, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών θυμίζει ότι οι Έλληνες Ολυμπιονίκες υπερβάλλοντας εαυτόν, προκαλούν την εθνική υπερηφάνεια και την ανάταση στους απανταχού Έλληνες, σε χαλεπούς καιρούς.

Όσοι υιοθετούν συμπεριφορές μικροπρέπειας, απαξίωσης και σαρκασμού εις βάρος εκείνων που δύνανται ακόμη να εμπνέουν την νεολαία και να παρακινούν τις επιδόσεις της, ας γνωρίζουν ότι τέτοιου είδους πρακτικές, κάτω από το μικροσκόπιο της κριτικής σκέψης και της κοινωνικής αξιολόγησης αποσυντίθενται πλήρως, αφήνοντας έκθετους τους εμπνευστές τους.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας.
Βούλα Κοζομπόλη Βούλα Ζυγούρη.