Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Τόσκας: Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γκρεμίσουμε τον φράχτη Έβρου

» Ούτε εμποδίζει ο φράχτης και στέλνει τους πρόσφυγες στα νησιά» τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη

toskas

Ο φράχτης στον Έβρο δεν στέλνει τους πρόσφυγες στα νησιά. Αυτή την εκτίμηση εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ο οποίος ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το γκρέμισμά του.

«Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για γκρέμισμα αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν υπάρχει ζήτημα. Ούτε εμποδίζει ο φράχτης και στέλνει τους πρόσφυγες στα νησιά. Είναι μία θεωρία που δεν στέκει κάτω από καμία λογική. Ούτε μπορούμε να μπούμε στην εξίσωση ότι ο φράχτης των 12 χιλιομέτρων είναι ίδιος με τους απάνθρωπους φράχτες στην Κεντρική Ευρώπη, διότι αυτή η εξίσωση είναι και άδικη και εκ του πονηρού», δήλωσε μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα FM.

Εξήγησε πως πρόκειται «για έναν φράχτη- για όσους δεν έχουν εικόνα της περιοχής- μήκους 12 χιλιομέτρων, ο οποίος φράζει τα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στον Έβρο, όπου δεν είναι ποτάμι».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By