Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Τόσκας: Η ΝΔ έχει παλιομοδίτικες αντιλήψεις για την ασφάλεια

«Έχετε αντιλήψεις της δεκαετίας της ’50 και του ’60, καταστολή, επίδειξη δύναμης, εξουσία πάνω στον πολίτη» είπε, διατυπώνοντας την αντίθεσή του σε «ακραία μέτρα»

toskas1

Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προ ημερησίας συζήτηση για το θέμα στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατηγόρησε τη ΝΔ για «παλιομοδίτικες αντιλήψεις για την ασφάλεια».

«Έχετε αντιλήψεις της δεκαετίας της ’50 και του ’60, καταστολή, επίδειξη δύναμης, εξουσία πάνω στον πολίτη» είπε, διατυπώνοντας την αντίθεσή του σε «ακραία μέτρα». «Η ΝΔ έχει συντηρητικές και αντιδραστικές αντιλήψεις, να βάλετε να δείτε τις καινούργιες στην ΕΕ και ελατέ να μιλήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

«Το κλίμα στην πλατεία Βικτωρίας και στο Πεδίον του Άρεως είναι πολύ καλό… δεν αφήνουμε τις πλατείες αφύλακτες και χωρίς έλεγχο» διαβεβαίωσε ο υπουργός.

«Στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας και των επισκεπτών της χώρας ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρας… Υπάρχει αντίληψη που θέλει τον κίνδυνο να υπάρχει και τότε κηρύσσουμε ολοκληρωτικός πόλεμος» πρόσθεσε.

«Ο κάθε πρόσφυγας δεν είναι τρομοκράτης και η τρομοκρατία δεν συνδέεται με το προσφυγική κρίση. Η έλλειψη ένταξης και η γκετοποίηση δημιούργησε προβλήματα, και όχι άλλοι λόγοι» ανέφερε ακόμη ο Νίκος Τόσκας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By