Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Τουρισμός: Προσγειώνεται η πρώτη πτήση της TUI με επιβάτες γιατρούς στην Κω

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τη Γερμανία, που στάθηκε στην πρώτη μάχη του μετώπου κατά του κορωνοϊού θα είναι οι επιβάτες της πρώτης πτήσης της TUI που θα γίνει στο νησί του Ιπποκράτη στην Κω, με τη συνδρομή και της Bild.

Στο σημείο θα βρεθούν ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός Μάνος Κόνσολας που θα καλωσορίσουν τους επιβάτες, επιχειρώντας να στείλουν μήνυμα «ασφάλειας» και αλληλεγγύης.

Σε δήλωση του, ο κ. Θεοχάρης σημείωσε, ότι από την Κω ξεκινάει η «επανεκκίνηση» με την πρώτη πτήση από το εξωτερικό σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας και δήλωσε ότι «ξέρουμε όλοι πως είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά είματε σίγουροι ότι θα είναι μια ασφαλής χρονιά».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υφυπουργός Τουρισμού τόνισε ότι η Κως είναι ασφαλέστατος προορισμός, αφού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως εξήγησε. Ο κ. Κόνσολας έκανε λόγο για μια νέα αφετηρία, όπου η ασφάλεια πρωταγωνιστεί.

Στην Κω ήδη βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και το υπουργείο Τουρισμό δηλώνει πως είναι έτοιμο σε ό,τι ζήτημα προκύψει. Αυτή την ώρα η πολιτική ηγεσία του Τουρισμού βρίσκεται στο δημαρχείο του νησιού, όπου έχει προγραμματιστεί ενημέρωση, με την συμμετοχή τοπικών φορέων.

Τέλος, σήμερα στις 6μμ αναμένεται η πρώτη πτήση της TUI στο διεθνές αεροδρόμιο του νησιού, όπου φορείς του νησιού αλλά και η πολιτική ηγεσία του Τουρισμού θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες μας από την γερμανική αγορά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By