Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Τουρκικά ΜΜΕ: «Έκτακτο! Αγνοείται ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος στο Αιγαίο»

Η Hurriyet αναφέρει πως «ο ελληνικός Τύπος» κάνει λόγο για επιχείρηση αναχαίτισης πριν την πτώση του αεροσκάφους, ενώ και η Cumhuriyet επικαλείται το ρεπορτάζ του συντάκτη της Hurriyet

Tα τουρκικά ΜΜΕ προβάλλουν ως πρώτη είδηση στις ηλεκτρονικές τους εκδόσεις, την εξαφάνιση του ελληνικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αιγαίο Πέλαγος.

«ΕΚΤΑΚΤΟ. Αγνοείται ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος στο Αιγαίο» είναι ο τίτλος της Sabah, που ενημερώνει πως το αεροπλάνο τζετ τύπου 2000-5 έχει εξαφανιστεί κοντά στον νησί Ιskri, όπως αναφέρει την Σκύρο, και πως ο πιλότος αγνοείται, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι έρευνες διάσωσης.

Με έκτακτη είδηση φιγουράρησε στη Hurriyet όπου αναφέρθηκε ότι «σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο επέστρεφε από αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών», και πως ο πιλότος αγνοείται στη θάλασσα.

Και η Sozcu με τον τίτλο «Ελληνικό τζετ έπεσε στο Αιγαίο» παρουσίασε την είδηση ως έκτακτη.

Και η Cumhuriet από την πλευρά της αναφέρεται στην πτώση του ελληνικού αεροσκάφους στο Αιγαίο, αναφέροντας τα στοιχεία του ελληνικού ρεπορτάζ, ότι δηλαδή ο πιλότος του σχηματισμού ανέφερε ότι έχασε το άλλο αεροσκάφος που τον συνόδευε. Στη συνέχεια επικαλούμενη το ρεπορτάζ της Hurriyet λέει ότι «ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι το αεροσκάφος επέστρεφε από επιχείρηση αναχαίτισης».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By