Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Τραμπούκος σεκιουριτάς διώχνει Αφρικανό από τον ΗΣΑΠ χωρίς λόγο! (βίντεο)

Τη ρατσιστική συμπεριφορά ενός υπαλλήλου security εναντίον άνδρα από την Αφρική κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα στον ΗΣΑΠ

isap-ilektrikos-1

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο από τον σταθμό ΗΣΑΠ Κηφισιάς που καταγράφει υπάλληλο security να επιδίδεται σε επίδειξη δύναμης έναντι επιβάτη από την Αφρική που μετέφερε πράγματα εντός του τρένου.

Ο υπάλληλος security «διατάζει» τον μετανάστη να κατέβει από το τρένο αναφέροντας, «εγώ κάνω κουμάντο εδώ». Ο μετανάστης αρνείται και τον υπερασπίζεται κοπέλα που καταγράφει το περιστατικό. Η εν λόγω κοπέλα ισχυρίζεται ότι οι αποσκευές είναι δικές της και τελικά, ο υπάλληλος security φεύγει από το βαγόνι.

Η επίσημη απάντηση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε.

«Η Διοίκηση της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης (security), της εταιρείας JCB με την οποία συνεργαζόμαστε, κατά αλλοδαπού επιβάτη, το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στο σταθμό «Κηφισιά» της γραμμής 1 του δικτύου μας.
Παράλληλα, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από το δίκτυό της και κινεί, επίσης άμεσα, τη διαδικασία ενεργοποίησης των ρητρών που προβλέπονται στη σύμβαση με την εταιρεία security JCB και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξ αιτίας της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της».
Με άλλα λόγια, επανεξετάζεται και η εταιρική σχέση με την εταιρεία φύλαξης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By