Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου: Η απόφαση να διασχίσει πεζός την Εθνική αποδείχθηκε μοιραία

Το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (10.09.2021) στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ασπρόπυργου κόστισε τη ζωή σε έναν 65χρονο άνδρα, ενώ ένας δεύτερος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Νωρίς το πρωί έγινε γνωστό πως εξαιτίας ενός σοβαρού τροχαίου, η Αθηνών – Κορίνθου έκλεισε για κάποια ώρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή ανέφεραν ότι το τροχαίο ήταν σοβαρό και υπήρχαν δυο τραυματίες. Η σύγκρουση δεν ήταν ανάμεσα σε αυτοκίνητα, σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Όλα έγιναν όταν μηχανάκι παρέσυρε πεζό και εν συνεχεία προκλήθηκε και καραμπόλα.

Τα νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως, αποκαλύπτουν πως η απόφαση ενός 65χρονου ήταν μοιραία.

Ο άνδρας αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, αποφάσισε να σταματήσει το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και να περάσει πεζός (!) την εθνική για να πάει σε μαγαζί στο άλλο ρεύμα.

Και ενώ διέσχιζε κάθετα την Αθηνών Κορίνθου, τον παρέσυρε μηχανάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος και ο οδηγός της μηχανής.

Ο 65χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το ακόμη πιο συγκλονιστικό ήταν πως όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του 65χρονου, η οποία είχε μείνει στο αυτοκίνητο! Η γυναίκα δεν άντεξε και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να την παραλάβει ασθενοφόρο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By