Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Τσαγκρώνης: «Καθαρή η μαγνητική του Αντετοκούνμπο, κάτι άλλο συμβαίνει»

Ο Τσάκης Τσαγρώνης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ από το Λονδίνο για την υπόθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξηγώντας πως η είδηση της απουσίας του δεν ξάφνιασε την ΕΟΚ.

Μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ για το θέμα της απουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το EuroBasket, ήρθε η τοποθέτηση του Τάκη Τσαγκρώνη στην κάμερα της ΕΡΤ. Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ τοποθετήθηκε από το Λονδίνο όπου βρίσκεται, μαζί με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών, για όσα έγιναν και αυτά που ακολουθούν από την πλευρά της ΕΟΚ, εξηγώντας πως ουδείς εντός της ομοσπονδίας ξαφνιάστηκε από την είδηση.

Αναλυτικά, ο Τάκης Τσαγκρώνης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι μία άσχημη είδηση, αλλά όχι τόσο ξαφνική. Δεδομένου ότι όλες οι ενδείξεις, που είχαμε μέχρι σήμερα, έδειχναν πως κάπου εκεί θα καταλήγαμε. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι από πλευράς της ΕΟΚ, έγινε ό,τι είδαν δυνατό για να μην δοθεί δικαίωμα στους Milwaukee Bucks να πουν ότι δεν τηρήσαμε αυτά που ζητούσαν. Το άλλο βασικό θέμα είναι ότι η μαγνητική του Γιάννη δείχνει ότι είναι καθαρό το πόδι του, την έχουμε στείλει στη FIBA. Αυτά που ισχυρίζονται οι Milwaukee Bucs πιστεύουμε ότι δεν είναι η πραγματικότητα. Κάτι άλλο συμβαίνει.

Αυτή την στιγμή δεν είναι ο χρόνος και ο τόπος, για να κάνουμε τις οποιεσδήποτε διευκρινίσεις όσον αφορά σε αυτά που έχουν συμβεί. Υπάρχει ένα δεδομένο: είμαστε μπροστά σε μία μεγάλη διοργάνωση. Το κύριο μέλημα είναι να σταθεί η ομάδα στο ύψος της. Τα παιδιά να συμπληρώσουν το κενό -όσο είναι δυνατόν- του Γιάννη, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η προσπάθειά μας αυτή την στιγμή. Όταν τελειώσει το EuroBasket, θα ανακοινώσουμε όσα έχουν γίνει στην Εθνική Ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Δεν είχαμε καμία ενημέρωση για τον Γιάννη, ποτέ δεν ενημερωθήκαμε εγγράφως για το τι θέλουν οι Milwaukee Bucks. Παρόλ” αυτά κάναμε κάθε διευκόλυνση προκειμένου να μην έχουμε κανένα πρόβλημα με τον παίκτη. Θα ξαναπώ ότι αυτή τη στιγμή κυρίαρχο μέλημα είναι η Εθνική Ομάδα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By