Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Τσέλσι: Οι οπαδοί φόρεσαν μάσκες Αμπράμοβιτς και κρέμασαν πανό για τον Ρώσο μεγιστάνα

Οι οπαδοί της Τσέλσι συνεχίζουν να στηρίζουν με κάθε τρόπο τον Ρομάν Αμπράμοβιτς – Μάσκες και πανό στον αγώνα με την Νιούκαστλ για τον Ρώσο ολιγάρχη – Η Τσέλσι κράτησε τους χορηγούς στη φανέλα, τους αφαίρεσε το Sky Sports

Κάθε παιχνίδι της Τσέλσι στην Premier League μετά από την επιβολή των κυρώσεων στον Ρομάν Αμπράμοβιτς και στην ομάδα δεν έχει μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Οι οπαδοί των «Μπλε» βλέπουν ότι η ομάδα τους είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας μετά από τις αποφάσεις της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και αντιδρούν.

Στην περασμένη αγωνιστική φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ρομάν Αμπράμοβιτς ενώ στο παιχνίδι της Κυριακής (13/3) με την Νιούκαστλ πολλοί οπαδοί φόρεσαν μάσκες με την μορφή του Ρώσου και φώναζαν υπέρ του!

Το πανό με το «The Roman Empire» έμεινε στην θέση του στο γήπεδο της Τσέλσι και κανείς δεν ξεχνά ότι τον τελευταίο χρόνο η ομάδα κατέκτησε το Champions League αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Στο μεταξύ, παρότι η χορηγός φανέλας της Τσέλσι, η Three αλλά και η Hyundai και η Zapp έχουν διακόψει την συνεργασία την ομάδα η διοίκηση της αποφάσισε στο παιχνίδι με την Νιούκαστλ να μην αλλάξει τίποτα!

25428830__1_

Οι εταιρείες ζήτησαν την αφαίρεση των logo τους τόσο από τις φανέλες όσο και γύρω από το στάδιο αλλά μάταια…

Πάντως το Sky Sports προχώρησε στην αφαίρεση των χορηγών της Τσέλσι στην διάρκεια της παρουσίασης της ομάδας!

By