Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Τσέλσι: Ψάχνεται για το μπαμ της τελευταίας στιγμής – Ο παίκτης που έχει λοκάρει για την επίθεση!

Η Τσέλσι τρέχει να προλάβει τη λήξη της μεταγραφική περιόδου για να κλείσει επιθετικό που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα άμεσα.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Premier League, η Τσέλσι είναι ξεκάθαρο ότι έχει επιθετικό πρόβλημα, αφού δυσκολεύεται αρκετά να σκοράρει.

Οι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές έχουν λίγες μέρες ακόμα προκειμένου να κάνουν την κίνηση τους και να αποκτήσουν έναν παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει στο κομμάτι αυτό.

Οι φήμες είναι αρκετές, με την Τσέλσι να έχει αρκετά λεφτά να ξοδέψει και να ψάχνει τον κατάλληλο για τη θέση αυτή.

Στο παρελθόν σας είχαμε ενημερώσει για τον ενδιαφέρον της ομάδας για τον Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, τον οποίο θα ήθελε και η Μπαρτσελόνα να πουλήσει.

Πλέον έχουμε και άλλον παίκτη που ενδιαφέρει τον Τόμας Τούχελ και την ομάδα του, που μάλιστα παίζει ήδη στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» οι Μπλε εξετάζουν την περίπτωση του Ζαχά από την Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος καιρό έχει δείξει ότι πρέπει να δοκιμάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Η τιμή του σύμφωνα με το transfermarkt αγγίζει τα 38 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που σίγουρα η Πάλας θα θέλει για να τον παραχωρήσει.

Το σίγουρο είναι ότι αν η Τσέλσι δεν πάρει παίκτη στην επίθεση, θα έχει αρκετές δυσκολίες μέχρι τον Ιανουάριο που θα αναγκαστεί να αποκτήσει τελικώς επιθετικό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By