Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Τσίπρας: Έχουμε διπλή εντολή σταθερότητας και προώθησης μεταρρυθμίσεων

Η ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

tsipras2

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησαν οι εργασίες της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην προηγούμενη Πολιτική Γραμματεία υπήρχε πολύ αγωνία. Μόλις είχαμε ολοκληρώσει τη συμφωνία και αντιμετωπίσαμε την κρίση στο εσωτερικό, σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Ανακτήσαμε την δυναμική μας στην πορεία για τις εκλογές. Πολλούς εξέπληξε το εκλογικό αποτέλεσμα, όχι όμως αυτούς που έχουν επαφή με τους πολίτες. Ο λαός μας έδωσε απάντηση και μας δικαίωσε για τη μεγάλη και δύσκολη μάχη στη διαπραγμάτευση, αλλά και τις δύσκολες επιλογές μας προκειμένου να μείνουμε όρθιοι και να αποφύγουμε την παγίδα που έστησαν ακραίες συντηρητικές δυνάμεις της Ευρώπης.

Διπλή εντολή για αποκατάσταση της σταθερότητας και προώθηση των μεταρρυθμίσεων που θα ξεριζώσει το κράτος της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Οι εκλογές για πρώτη φορά ήξεραν. Η συμφωνία ήταν δεδομένη και οι πολίτες επέλεξαν ποια δύναμη μπορεί σε αυτά τα δεδομένα μπορεί να κερδίσει ότι καλύτερο στις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Παρά την τρομαχτική επίθεση της προπαγάνδας οι πολίτες είδαν ότι κάναμε τα πάντα για να πετύχουμε ότι καλύτερο με βάση τους συσχετισμούς και τον ανοιχτό χρηματοδοτικό εκβιασμό.

Πέρα από τη δικαίωση στο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές είδαμε και ένα διαχωρισμό του εκλογικού σώματος. Επιβεβαιώθηκε η ταξική ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ. Τα λαϊκά στρώματα με την εμπιστοσύνη που μας περιέβαλαν αποτελούν πυξίδα για τις προτεραιότητές μας. Αυτόν τον κόσμο δεν πρέπει να τον απογοητεύσουμε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By