Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Τσιτσιπάς: “Προσπάθησα να είμαι επιθετικός με Ναδάλ, αλλά δε μου βγήκε”

«Ο Ράφα ήταν πάντα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή» δήλωσε ο… πικραμένος, Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ήττα του από τον Ναδάλ στο ATP Finals.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον Ράφα Ναδάλ, αλλά «λύγισε» στην κλάση και την εμπειρία του Νο 2 στον κόσμο και δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στα ATP Finals.

Ο Έλληνας πρωταθλητής εξέφρασε την πίκρα του για τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του τουρνουά, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του να «χτυπήσει» περισσότερο επιθετικά, παρά αμυντικά τον Ναδάλ.

«Δεν πήγε όπως το είχα προγραμματίσει. Προσπάθησα να είμαι πολύ επιθετικός. Κατάφερε να με ‘πληγώσει’ πολλές φορές από τη βασική γραμμή. Έπαιξε πιο έξυπνα. Το σερβίς μου δεν ήταν αυτό που χρειαζόμουν.

Είμαι απογοητευμένος, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ο Ράφα Ναδάλ έχει πολύ καλό σερβίς, αλλά έχω καταφέρει να “σπάσω” πιο δυνατά σερβίς στην καριέρα μου. Ο Ράφα ήταν πάντα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Εύχομαι να καταφέρω να παλέψω περισσότερο την επόμενη φορά. Πρέπει να παλέψω ακόμη περισσότερο. Έκανα τα πράγματα πιο εύκολα για τον αντίπαλό μου σε κάποια σημεία. Δεν πάλεψα όσο ήθελα.

Έκανα πολλά αβίαστα λάθη. Ο Ράφα επέμενε. Προσπάθησα να είμαι πιο χαλαρός και συγκεντρωμένος, αλλά δεν μου βγήκε τόσο. Ήμουν ενοχλημένος σε κάποιες στιγμές, αφού τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελα» τόνισε ο Τσιτσιπάς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By