Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Twitter: Πτώση άνω του 4% για τη μετοχή – Τι συμβαίνει με το deal εξαγοράς του Μασκ

Οι διαπραγματεύσεις για τη χρηματοδότηση της συναλλαγής διακόπηκαν από την πλευρά Μασκ – Τι δηλώνει εκπρόσωπος του Twitter

Βουτιά που ξεπερνά το 4% καταγράφουν οι μετοχές Twitter στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street σήμερα, έπειτα από ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η εξαγορά της πλατφόρμας από τον Έλον Μασκ βρίσκεται σε «σοβαρό κίνδυνο».

Η συμφωνία του Έλον Μασκ για την ξεγορά του Twitter βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο, αναφέρουν πηγές της Washington Post, καθώς το στρατόπεδο του Μασκ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα στοιχεία που παρείχε το Twitter για τους λογαριασμούς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας δεν είναι επαληθεύσιμα.

Η ομάδα του Μασκ έχει διακόψει ένα μέρος των συνομιλιών για τη χρηματοδότηση της συμφωνίας ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων με κάποιον από τους πιθανούς επενδυτές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, το twitter έχει επανειλημμένα πει ότι τα spam bots αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% της συνολικής βάσης χρηστών του. Ο Μασκ, εν τω μεταξύ, ισχυρίστηκε ότι ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος και απείλησε να εγκαταλείψει τις διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία μέχρι να λάβει επιβεβαιωμένα στοιχεία για τον ακριβή αριθμό των bots.

«Το Twitter έχει και θα συνεχίσει να μοιράζεται πληροφορίες συνεργασίας με τον κ. Μασκ για να ολοκληρώσει τη συναλλαγή σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας συγχώνευσης», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας σε δήλωση στο Bloomberg News. «Πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία είναι προς το συμφέρον όλων των μετόχων. Σκοπεύουμε να κλείσουμε τη συναλλαγή και να επιβάλουμε τη συμφωνία συγχώνευσης με τη συμφωνημένη τιμή και συμφωνημένους όρους».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By