Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Τζακ Ντόρσεϊ: O Έλον Μασκ είναι η «μοναδική λύση που εμπιστεύομαι» για το Twitter

«Το να πάρεις το Twitter πίσω από τη Wall Street είναι ένα σωστό πρώτο βήμα» δήλωσε ο συνιδρυτής του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης

Θετικά βλέπει τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter από τον Έλον Μασκ, έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο συνιδρυτής του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, Τζακ Ντόρσεϊ.

Αντιδρώντας στην είδηση της εξαγοράς στο Twitter, ο Ντόρσεϊ δημοσίευσε έναν σύνδεσμο στο Spotify στο τραγούδι των Radiohead «Everything In Its Right Place» («Όλα είναι όπως πρέπει», σε ελεύθερη απόδοση) και ανάφερε ότι ο Μασκ είναι η «μοναδική λύση που εμπιστεύομαι» για να διευθύνει την εταιρεία που συνδημιούργησε το 2006.

«Εμπιστεύομαι την αποστολή του να επεκτείνει το φως της συνείδησης», είπε ο εκκεντρικός επιχειρηματίας.

Ο Ντόρσεϊ παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Twitter πέρυσι και έκτοτε έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στη διαχείριση της εταιρείας πληρωμών Block, παλαιότερα γνωστή ως Square.

Ο επιχειρηματίας της Silicon Valley είπε ότι η «μεγαλύτερη λύπη» του ήταν το πώς λειτουργούσε το Twitter ως εταιρεία.

«Ανήκε στη Wall Street και το μοντέλο διαφήμισης», είπε ο Dorsey. «Το να το πάρεις πίσω από τη Wall Street είναι ένα σωστό πρώτο βήμα».

«Καταρχάς δεν πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να κατέχει ή να διευθύνει το Twitter», πρόσθεσε. «Πρέπει να είναι δημόσιο αγαθό, σε επίπεδο πρωτοκόλλου, όχι εταιρεία».

Όσον αφορά την εταιρεία, ωστόσο, ο Ντόρσεϊ είπε ότι είναι υπέρ του να αναλάβει ο Έλον Μασκ.

«Ο στόχος του Έλον να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που θα είναι «τα μέγιστα αξιόπιστη και ευρέως περιεκτική» είναι ο σωστός», είπε, ευχαριστώντας τον Μασκ και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Parag Agrawal που «έβγαλαν την εταιρεία από μια αδύνατη κατάσταση».

«Αυτός είναι ο σωστός δρόμος… Το πιστεύω με όλη μου την καρδιά», πρόσθεσε ο Ντόρσεϊ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By