Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Τζανακόπουλος: Τον Αύγουστο του 2018 θα βγούμε απ” τα μνημόνια

Το τερμάτισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος:

Ο Σόιμπλε επιτέθηκε σε Τσίπρα για να δικαιολογήσει μια σειρά από υποχωρήσεις που έκανε στο Eurogroup και για να εξάγει την πολιτική κρίση που σοβεί στο κόμμα των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών
«Η απόφαση του Eurogroup αποτελεί ένα καθοριστικό σήμα» εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και προανήγγειλε ότι τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα βγει απ” τα μνημόνια.

Το τερμάτισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ο Σόιμπλε επιτέθηκε σε Τσίπρα για να δικαιολογήσει μια σειρά από υποχωρήσεις που έκανε στο Eurogroup και για να εξάγει την πολιτική κρίση που σοβεί στο κόμμα των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών
«Η απόφαση του Eurogroup αποτελεί ένα καθοριστικό σήμα» εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και προανήγγειλε ότι τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα βγει απ” τα μνημόνια.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν εμπιστεύεται τον Ευκλείδη Τσακαλώτο γι” αυτό και επεδίωκε να διαπραγματεύεται απευθείας με την Άνγκελα Μέρκελ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε μια δήλωση που είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί.

«Επρόκειτο για μια πολιτική απρέπεια του Γερμανού υπουργού Οικονομικών που ήθελε να εξάγει στην ελληνική κυβέρνηση την πολιτική κρίση που πιθανόν σοβεί στο δικό του κόμμα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έκανε τις επίμαχες δηλώσεις διότι ο κ. Σόιμπλε ήθελε «να δικαιολογήσει μια σειρά από υποχωρήσεις που έκανε στο Eurogroup»!

«Στους επόμενους μήνες θα έχουν γίνει τόσα πολλά που θα είναι σε όλους σαφές ότι τον Αύγουστο του 2018 θα βγούμε απ” τα μνημόνια» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία κάνει δεκτό το αίτημα της ΝΔ για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή με θέμα τις αποφάσεις του Eurogroup και σημείωσε: «Αυτό θα έπρεπε να ανησυχεί τον κ. Μητσοτάκη διότι οι συγκρίσεις θα είναι αναγκαστικές».

«Εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει ανασχηματισμός»

Στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ρωτήθηκε αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει ανασχηματισμό. «Δεν είναι δυνατόν οποιοσδήποτε να γνωρίζει αν θα γίνει ανασχηματισμός, είναι προνομία του πρωθυπουργού» απάντησε ο κ. Τζανακόπουλος αλλά στη συνέχεια δήλωσε: «Εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει ανασχηματισμός».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By