Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Τζόκοβιτς: «Δεν μετανιώνω που έχασα Μαϊάμι και Καλιφόρνια λόγω του μη εμβολιασμού»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο CNN, όπου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι απορρίφθηκε η αίτησή του για εξαίρεση, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τα τουρνουά του Ιντιαν Γουέλς και του Μαϊάμι.

Λόγω του μη εμβολιασμού του, δεν έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα, μέτρο που τον Μάιο καταργείται και ο Σέρβος θα μπορεί να πάει στις ΗΠΑ.

Φέτος όμως έχασε και πάλι το «Sunshine double» κάτι που όμως δεν τον στενοχωρεί καθόλου καθώς μένει στα «πιστεύω» του και στο ότι δεν θα εμβολιαζόταν μόνο και μόνο για να πάει να παίξει σε ένα τουρνουά.

«Δεν μετανιώνω. Έμαθα από τη ζωή ότι οι τύψεις σε κρατούν μόνο πίσω και βασικά σε κάνουν να ζεις στο παρελθόν. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Επίσης, δεν θέλω να ζω πάρα πολύ στο μέλλον. Θέλω να είμαι στο παρόν, αλλά φυσικά να σκέφτομαι το μέλλον, να δημιουργήσω ένα καλύτερο μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ταυτόχρονα, είναι συνειδητή η απόφαση που πήρα και ήξερα ότι πάντα υπήρχε η πιθανότητα να μην παίξω. Είναι η τρέχουσα κατάσταση που ελπίζω να αλλάξει αργότερα φέτος για το US Open. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τουρνουά για μένα σε αμερικανικό έδαφος».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By