Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Τζόρτζιο Αρμάνι: Δωρεά 1,25 εκατ. σε νοσοκομεία της Ιταλίας για τη «μάχη» κατά του κορωνοϊού

Ποσό 1,25 εκατ. ευρώ δώρισε ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι (Giorgio Armani) σε τέσσερα νοσοκομεία και στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Ιταλίας, ως βοήθεια για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί τη λοίμωξη Covid-19.

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι δώρισε μέσω του ομίλου μόδας 1,25 εκατ. ευρώ σε τρία νοσοκομεία στο Μιλάνο, σε νοσοκομείο της Ρώμης, καθώς επίσης και στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ο όμιλος είχε έσοδα 2,1 δισ. ευρώ το 2018.

Η πλειοψηφία των εργαζομένων στον όμιλο που εδρεύει στο Μιλάνο εργάζονται από το σπίτι και οι μονάδες παραγωγής λειτουργούν με όσο το δυνατόν λιγότερους εργαζόμενους, τόνισε η εκπρόσωπος.

Ο επικεφαλής της μονάδας αντιμετώπισης κρίσεων στη Λομβαρδία Αντόνιο Πεζέντι δήλωσε ότι το σύστημα υγείας είναι «ένα βήμα πριν από την κατάρρευση» καθώς οι θάλαμοι εντατικοί θεραπείας είναι πλήρεις και δεν μπορεί να γίνει εισαγωγή ασθενών.

Μέχρι το πρωί της Τετάρτης, τα κρούσματα στην Ιταλία είχαν ξεπεράσει τις 10.000, με τους νεκρούς να υπερβαίνουν τους 600.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By