Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Τζτιτζικώστας: Να απαλλάξουμε τη χώρα από την επικίνδυνη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Θα δουλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι σκληρά, προκειμένου να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, που θα συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία

tzitzikostas

Το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ, άσκησε πριν από λίγο στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από υποστηρικτές του, χαιρέτισε έναν προς έναν τους εθελοντές που έχουν αναλάβει τη διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου, ενώ περίμενε υπομονετικά στην ουρά προκειμένου να ψηφίσει.

Αμέσως μετά ανέφερε: «Θα δουλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι σκληρά, προκειμένου να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, που θα συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία. Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για να γίνει σύντομα η Νέα Δημοκρατία, μια ρεαλιστική, αξιόπιστη και εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Για να μπορέσουμε να απαλλάξουμε τη χώρα από αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσουμε ξανά την ελπίδα στην Ελλάδα και στους Έλληνες»

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)