Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Βακάκης (Jumbo): Δεν θα φύγουμε από την Ελλάδα

«Δεν υπάρχει άλλη σκέψη. Και εάν είναι να πέσουμε, θα πέσουμε μαζί με τη χώρα…» είπε ο κ. Βακάκης στους Θεσμικούς Επενδυτές.

Η Jumbo δεν σκέφτεται να μεταφέρει την έδρα της εκτός Ελλάδας, ξεκαθάρισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Απόστολος Βακάκης κατά την διάρκεια παρουσίασης στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, καθώς σχολίαζε την απόφαση της Τιτάν.

«Η περίπτωση του ΤΙΤΑΝΑ είναι ιδιαίτερη. Έχουμε να κάνουμε με όμιλο του οποίου το 80% του κύκλου εργασιών πραγματοποιείται εκτός Ελλάδας. Εμείς ως Jumbo έχουμε το 60% της δραστηριότητάς μας στην Ελλάδα. Μπορεί βαθμιαία να κατέβει στο 50% αλλά και πάλι θα είναι η βασική χώρα», δήλωσε ο κ. Βακάκης προσθέτοντας ότι «Δεν υπάρχει άλλη σκέψη. Και εάν είναι να πέσουμε, θα πέσουμε μαζί με τη χώρα…».

«Φυσικά ως εταιρεία λειτουργούμε με τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα παραμείνει βιώσιμη», ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της Jumbo.

Καλούμενος να σχολιάσει την υπόθεση της Folli Follie ο κ. Βακάκης σημείωσε ότι βρίσκει την κρίση αξιοπιστίας έναντι της ελληνικής επιχειρηματικότητας που σημειώνεται λογική. Δήλωσε ωστόσο πως η συγκεκριμένη υπόθεση είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By