Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Βαλμπουενά: «Είμαι ικανοποιημένος που δικαιώθηκα, εγώ ήμουν το θύμα»

Ο Ματιέ Βαλμπουνά δικαιώθηκε από τη γαλλική Δικαιοσύνη στην υπόθεση εκβιασμού από τον Καρίμ Μπενζεμά και μίλησε για την ετυμηγορία στο ράδιο RMC.

Η γαλλική Δικαιοσύνη βρήκε ένοχο τον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με ερωτικό βίντεο και ο άσος του Ολυμπιακού εξέφρασε την ικανοποίησή του μιλώντας στο Radio Monte Carlo. Τόνισε ότι έκανε το καθήκον του ως πολίτης και παράλληλα τα «έχωσε» στη γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τον πρόεδρό της για τη στάση τους.

«Είμαι ικανοποιημένος που αναγνωρίστηκε από τη γαλλική δικαιοσύνη πως ήμουν το θύμα σε αυτή την υπόθεση. Αυτό που έκανα ήταν το καθήκον μου ως πολίτης, προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη για να μην επιτρέψω να με εκβιάζουν», ανέφερε αρχικά ο 37χρονος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε μιλώντας για την ομοσπονδία και τον πρόεδρό της, Νοέλ Λε Γκρετ: «Εξεπλάγην, αν και τίποτα δεν με εκπλήσσει σε αυτό το χώρο. Είχα ελάχιστη συμπαράσταση από την εθνική ομάδα, παρότι επρόκειτο για μια υπόθεση του ποινικού δικαίου και δεν είχε σχέση με τον αθλητισμό. Ο κύριος Λε Γκρετ, όταν ήμουν στα πάνω μου με την εθνική ομάδα, έτρεχε και μου έγλυφε τα παπούτσια. Όταν εξαφανίζεσαι από το ραντάρ, γίνεται ο κύριος φάντασμα. Ίσως να έχασε τον αριθμό μου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By