Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Βαλβέρδε: «Ένα κομμάτι της καρδιάς μου έμεινε στον Ολυμπιακό»!

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στους συναισθηματικούς του δεσμούς με τον Ολυμπιακό πριν το μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου!

Ο προπονητής της Μπάρτσα δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τις δύο θητείες του στην ομάδα του Ολυμπιακού και μίλησε για το πέρασμά του από την Ελλάδα πριν το μεγάλο ματς της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Ανάμεσα στα άλλα ο Ερνέστο Βαλβέρδε επισήμανε για:

Τις δυσκολίες που μπορεί να προκαλέσει ο Ολυμπιακός: «Ξεκίνησαν με δύο ήττες. Εχουν γρήγορους και τεχνίτες παίκτες. Είναι μια ομάδα που έχει ενθουσιασμό και σε αυτήν την διοργάνωση μεγάλη εμπειρία».

Το τι σημαίνει για εκείνον το γεγονός πως θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα: «Ενα συναισθηματικό ματς για μένα και έχω παρελθόν σε αυτήν την ομάδα. Το γήπεδο του Ολυμπιακού έχει μία ιδιαίτερη μαγεία και έχω περάσει πολύ καλά εκεί.

Ένα κομμάτι της καρδιάς μου έμεινε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!Μπορεί κάποια πρόσωπα να έχουν αλλάξει, όμως πολλά πράγματα είναι ίδια. Είναι μία ομάδα που κατακτά τίτλους και οι οπαδοί του είναι πάντα εκεί».

Την σημασία του αγώνα για την Μπάρτσα: «Σημαντικό ματς, θα παίξουν βασικοί, θέλουμε να πάρουμε το ματς. Είναι σημαντικοί βαθμοί»

Τα συναισθήματά του για Ολυμπιακό: «Κάναμε νίκες μαζί και κατακτήσαμε τίτλους. Με αγαπάνε και τους αγαπώ. Ολα ήταν εξαιρετικά με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τους Έλληνες γενικά, θα είναι πολύ συναισθηματικό ματς για μένα».

Τις συνθήκες στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι δύσκολο μέρος. Δεν είναι εύκολο για τους προπονητές. Εμένα μου άρεσε να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα. Υπάρχει μεγάλη πίεση να νικήσεις».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By