Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Βάρη: Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση δύο ανδρών στην ταβέρνα -Μπροστά στις οικογένειές τους [εικόνες]

Πρωτοφανούς αγριότητας ήταν το έγκλημα με την εκτέλεση δύο ανδρών σε ταβέρνα στη Βάρη, μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των τεσσάρων δραστών που, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, εισέβαλαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους στην ταβέρνα «Βοσκοπούλα» στα Βλάχικα.

Εκείνη την ώρα, γύρω στις 18:30, τα θύματα γευμάτιζαν στην ταβέρνα της περιοχής με τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους. Οι τέσσερις κουκουλοφόροι άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους. Ολα εκτυλίχθηκαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν με ένα ΙΧ – κατά πληροφορίες τύπου SUV.

Οι δύο άνδρες, ένας από την Σλοβενία και ένας από το Μαυροβούνιο και η γυναίκα διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο ανδρών, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των παιδιών των θυμάτων και όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε πανικός σε θαμώνες και εργαζόμενους στην ταβέρνα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για «συμβόλαιο θανάτου» στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

 

By