Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Βαριά χτυπημένη και μαχαιρωμένη βρέθηκε η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα

Η δημοσιογράφος εντοπίστηκε στην οδό Υψηλάντου 40 και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς

THALEIA XOUNTA

Η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα βρέθηκε βαριά χτυπημένη και μαχαιρωμένη στην περιοχή του Κολωνακίου. Η δημοσιογράφος εντοπίστηκε στην οδό Υψηλάντου 40 και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Η κυρία Χούντα τον περασμένο Φεβρουάριο είχε καταγγείλει δολοφονική απόπειρα εναντίον της στην οικία της στο Κολωνάκι.

Συγκεκριμένα, είχε υποστηρίξει ότι ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, όταν κατέβηκε στο γκαράζ αιφνιδιάστηκε ακούγοντας κάποιον να της μιλάει. Κατά τα λεγόμενά της, γύρισε να δει ποιος είναι, είδε έναν άντρα και λίγα μέτρα πιο πίσω και άλλα άτομα. Ο μυστηριώδης άντρας, σήκωσε το χέρι του κρατώντας όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος της δημοσιογράφου. Όπως είχε πεί η κυρία Χούντα, έτρεξε να προφυλαχθεί από τα πυρά ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού. Οι σφαίρες, βρήκαν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έσπασαν το παρμπρίζ, εκείνη άρχιζε να φωνάζει και τότε ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ο σύζυγος της Θάλειας Χούντα, σε δηλώσεις του στο protothema.gr Νίκο Μπούρα, είχε πει :«Η γυναίκα μου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Στο πρόσωπο του άνδρα που την πυροβόλησε, αναγνώρισε χαρακτηριστικά ενός από τους άνδρες που την είχαν στο παρελθόν απαγάγει».

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος είχε απαχθεί κοντά στο σπίτι της στο Κολωνάκι, της φόρεσαν κουκούλα και την οδήγησαν σε άγνωστο μέρος. Έπειτα από 12 ημέρες, την άφησαν ελεύθερη, στην οδό Πανόρμου. Η κυρία Χούντα είχε δώσει αναλυτική κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ για όσα συνέβησαν στην διάρκεια της ομηρείας της.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By