Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Βασίλης Καρράς: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή και η χειρουργική επέμβαση

Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε πριν από δέκα ημέρες, σε χειρουγική επέμβαση και πλέον αναρρώνει στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας. Όπως αναφέρεται από χθες, 5 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα «ONtime», η επέμβαση προγραμματίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα και αυτός ήταν και ο λόγος, που ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

Τα παραπάνω δημοσιεύματα επιβεβαιώθηκαν από τον Νίκο Κοκλώνη στο χθεσινό live του J2US. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του μουσικού show έστειλε στον αέρα της εκπομπής, τα περαστικά του στον τραγουδιστή.

Τα περαστικά στον Βασίλη Καρρά
Όταν διαγωνίστηκαν ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με τον Dj Pitsi, και ερμήνευσαν το ντουέτο «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε» του Βασίλη Καρρά και του Παντελή Παντελίδη, ο Νίκος Κοκλώνης άδραξε την ευκαιρία, για να μιλήσει για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Θα ξεκινήσω αλλιώς. Θέλω να πούμε περαστικά όλοι μαζί και να στείλουμε την αγάπη και την ευχή μας στο Βασίλη Καρρά. Περαστικά Βασίλη μου, να είσαι μαζί μας σύντομα καλά. Σε ξαναπεριμένουμε στο Just» είπε ο παρουσιαστής.

Η αδιαθεσία και η νοσηλεία του στο Βενιζέλειο

Πριν από κάποιους μήνες ο Βασίλης Καρράς είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου της Κρήτης και κρίθηκε σκόπιμο, να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο τραγουδιστής νοσηλεύονταν σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου, ενώ συνεχίστηκε η ιαστρική παρακολούθησή του στην Αθήνα.

Πληροφορίες ανέφεραν πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις.

By