Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Βαυαρία: Ανακάλυψαν τα λείψανα οκτώ βρεφών

Αναζητείται από τις αρχές μια γυναίκα 45 ετών

usapolice2

Τα λείψανα οκτώ βρεφών εντοπίστηκαν σε ένα σπίτι, σε μια κωμόπολη της Βαυαρίας και μια γυναίκα 45 ετών, καταζητείται από τις αρχές, ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές που ακόμη προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση, μία από τις χειρότερες που έχουν καταγραφεί στα χρονικά.

Την Πέμπτη είχαν βρεθεί τα πτώματα επτά μωρών στο διαμέρισμα της γυναίκας στην πόλη Βάλενφελς και σήμερα εντοπίστηκε άλλο ένα.

«Στο πλαίσιο των ερευνών (…) οι αστυνομικοί ανακάλυψαν άλλο ένα νεκρό νεογέννητο. Όπως και τα υπόλοιπα επτά, ήταν τυλιγμένο με ένα ύφασμα και τοποθετημένο σε πλαστικές σακούλες» ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η πρώην ένοικος τους διαμερίσματος αναζητείται προκειμένου να ανακριθεί από τις αρχές. Η αστυνομία δεν είναι πάντως βέβαιη ότι πρόκειται για τη μητέρα των οκτώ βρεφών.

Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις που ξεκίνησαν τα ξημερώματα πιθανότατα θα καθυστερήσουν να δώσουν σαφή αποτελέσματα λόγω της «κακής κατάστασης» των πτωμάτων. «Δεν περιμένουμε κανένα αποτέλεσμα πριν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας» ανέφεραν η αστυνομία και η εισαγγελία.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από μια άλλη γυναίκα η οποία είπε ότι βρήκε το πτώμα ενός μωρού. Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης εικονίζουν ένα μικρό, διώροφο σπίτι, τα παράθυρα του οποίου κοσμούνται από διακοσμητικά για παιδικά δωμάτια: πεταλούδες, αρκουδάκια και νάνους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By