Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

«Βέλη» Νικολόπουλου: Αν του είχαν δώσει το υπ. Άμυνας ο Καμμένος θα ήταν στην κυβέρνηση το 2012

«Αν το 2012 είχαν γίνει δεκτοί οι όροι που έθεσε ο Πάνος Καμμένος με το περιβόητο non paper, για τη συμμετοχή του ως υπουργού Άμυνας στην κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, ίσως να έλεγε και τότε ναι, όπως κάνει και σήμερα»

Nikos-Nikolopoulos

Επίθεση στον πρώην πρόεδρο του, Πάνο Καμμένο έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, τονίζοντας ότι θα είχε συμμετάσχει σε κυβέρνηση νωρίτερα αν είχε λάβει αυτά που ζητούσε.

«Αν το 2012 είχαν γίνει δεκτοί οι όροι που έθεσε ο Πάνος Καμμένος με το περιβόητο non paper, για τη συμμετοχή του ως υπουργού Άμυνας στην κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, ίσως να έλεγε και τότε ναι, όπως κάνει και σήμερα».

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ σε χθεσινοβραδινή εκπομπή του Mega ο κ. Νικολόπουλος είπε:

«Εγώ έχω αποδείξει με πράξεις, όχι με λόγια, ότι δεν είμαι υπουργός του «ναι σε όλα». Παραιτήθηκα και χάρισα την υπουργική μου καρέκλα στους πρόθυμους, που χάριν αυτής ξέχασαν πολύ εύκολα τις δεσμεύσεις τους, παραβιάζοντας και εκείνοι τότε τις δήθεν κατακόκκινες γραμμές τους.

Εγώ πάντως όπως και τότε, συνεχίζω σταθερά στην ίδια πορεία, αμετακίνητος στις αρχές και στις θέσεις μου αφού αντί της «πολιτικής βολής μου», επέλεξα και πάλι το ΟΧΙ της συνείδησης και της εντολής που μας έδωσε ο ελληνικός λαός.»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By