Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Βενιζέλος: Να επιτίθεται ένας πρωθυπουργός σε εφημερίδες είναι ακραία εκδήλωση λαϊκισμού

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84, έκανε αναφορά στις εξελίξεις στον ΔΟΛ.

«Το να επιτίθεται ένας πρωθυπουργός σε εφημερίδες είναι ακραία εκδήλωση λαϊκισμού», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «απέτυχαν να ελέγξουν το τηλεοπτικό τοπίο και τώρα βλέπουμε ότι γίνονται ακόμη μεγαλύτερα ατοπήματα στο χώρο των εφημερίδων» και έκανε λόγο για επιχείρηση ελέγχου των εφημερίδων μέσω εκβιασμού.

«Αυτό όμως δεν το ανέχεται μία σύγχρονη πλουραλιστική κοινωνία. Η εφημερίδα δεν ανήκει στον Ψυχάρη, ανήκει στους αναγνώστες και τους εργαζόμενους», συμπλήρωσε.

Επίσης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολίασε τα όσα είπε ο πρωθυπουργός περί προπηλακισμού του από τις εφημερίδες του ΔΟΛ, λέγοντας ότι πρόκειται για παράδοξη νοοτροπία: «Δεν έχουν καταλάβει τι είδους κριτική ασκούσαν ως αντιπολίτευση…».

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος, μίλησε για τα Οικονομικά: «Δεν υπάρχει κανένα καλό σενάριο για την οικονομία ούτε για την προοπτική του τόπου. Η ίδια η παρουσία της κυβέρνησης και οι αντιφάσεις της πολιτικής της, οι οποίες είναι σκόπιμες δεν επιτρέπει να εφαρμοστεί ολοκληρωμένη οικονομική πολιτική. Η κυβέρνηση κρατά ενεργό και καλλιεργεί ένα δραχμοφιλικό μικρόβιο που τρώει τις σάρκες της κοινωνίας».

Τέλος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε: «Στην Ευρώπη μεταφέρεται μία εικόνα αδιεξόδου και φθοράς.Η Ελλάδα είναι παρίας, εκλιπαρεί, είναι αυτή που έχει πάντα ανάγκη από βοήθεια».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By