Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: Ο τρόπος που αντέδρασε η Στεφανίδη την καθιστά για δεύτερη φορά νικήτρια

Η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι έπεσε θύμα πολιτικής απάτης αλλά οι πολίτες είναι ακόμη πολύ θυμωμένοι για να το παραδεχθούν.

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÇÓ ÊÏÉÍÏÂÏÕËÅÕÔÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ (PHASMA/M.KARAGIANNIS)

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM και μίλησε, μεταξύ άλλων για την επίθεση της εφημερίδας Αυγή στον Πύρρο Δήμα, καθώς και για την στάση της Κατερίνας Στεφανίδη την οποία επαίνεσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο: «για την αυταρέσκειά του εγώ εκφράζω την αλήθεια και δεν χρειάζονται άλλες εγγυήσεις» καθώς και για : «αλαζονεία άλλου τύπου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν κινδυνεύει το πολίτευμα και απάντησε: «Η Δημοκρατία πάντα κινδυνεύει. Το μεγαλείο της είναι ότι κινδυνεύει από τον εαυτό της. Η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι έπεσε θύμα πολιτικής απάτης αλλά οι πολίτες είναι ακόμη πολύ θυμωμένοι για να το παραδεχθούν».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρόσθεσε: «πολιτική μικροδιευθετήσεων και δημιουργίας θυλάκων εξουσίας. Και εκτελωνίζουν την υποστήριξη από το εξωτερικό γιατί είναι τα παιδιά που κάνουν καλά τη δουλειά».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε για τις επιθέσεις της εφημερίδας Αυγή και είπε χαρακτηρηστικά: «ο τρόπος που αντέδρασε η Στεφανίδη την καθιστά για δεύτερη φορά νικήτρια», ενώ στη συνέχεια υπενθύμισε τη στάση του Πύρρου Δήμα απέναντι στους Χρυσαυγίτες βουλευτές στη Βουλή.

Τέλος για την Κεντροαριστερά τόνισε: «Ηγετικές προσωπικότητες ο χώρος έχει πάρα πολλές, πεδίο για προσωπικούς ρόλους δεν υπάρχει».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By