Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Βενιζέλος: «Όλα κρέμονται από μια κλωστή»

«Κάποιοι δεν έχουν το δικαίωμα να λένε πράγματα γιατί έχουν τεράστια ευθύνη και συμμετοχή από την αρχή στην πορεία του τόπου»

ÓõíÜíôçóç ÂÅÍÉÆÅËÏÓ ÐÁÐÏÕËÉÁÓ ÐÑÏÅÄÑÉÊÏ

Όλα κρέμονται από μια κλωστή, η οποία είναι η βούληση του ελληνικού λαού, και αν κοπεί μπορεί να οδηγηθεί η χώρα στην απόλυτη καταστροφή, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην κρισιμότητα των εξελίξεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, κατά τη διάρκεια συνάντησης με 80 στελέχη του κόμματος από τη Δυτική Μακεδονία στην Καστοριά.

Ο κ. Βενιζέλος εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στην επίσπευση της προεδρικής εκλογής και κάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε οργανωτική ετοιμότητα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, στην περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Για το ΠΑΣΟΚ ανέφερε, ότι υπάρχει χάριν της χώρας και για την εικόνα εσωτερικής αναστάτωσης υπογράμμισε ότι αδικεί και το κόμμα και τις προσπάθειες των στελεχών του. Παράλληλα, επεσήμανε ότι κάποιοι έχουν το δικαίωμα να λένε κάποια πράγματα, γιατί δεν έχουν ευθύνη και δεν τους ρώτησε κανείς, και κάποιοι άλλοι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, γιατί έχουν τεράστια ευθύνη και συμμετοχή από την αρχή σε αυτή την πορεία του τόπου.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με γουνοποιούς της Καστοριάς και εκπροσώπους τοπικών φορέων και θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By