Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Βενιζέλος: Το συνεχές δημαγωγικό παιχνίδι, γίνεται παιχνίδι με την φωτιά

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για την νομιμότητα της δανειοδότησης πολιτικών κομμάτων και ΜΜΕ, επισήμανε την ανάγκη, για εκλογές.

Ειδικότερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είπε: «το συνεχές δημαγωγικό παιχνίδι γίνεται παιχνίδι με την φωτιά» και πρόσθεσε: «όσα έλεγε η κυβέρνηση έχουν μετατραπεί σε μπούμερανγκ», σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις Ξυδάκη, περί δραχμής.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Χθες άνοιξε συζήτηση για Grexit από στελέχη της κυβέρνησης. Αυτό το πλάνο Β της συνωμοσιολογίας, το πλάνο της εκτροπής, έχει αυτονομηθεί και έχει δηλητηριάσει το φρόνημα ενός ποσοστού της κοινωνίας. Και μας κάνει δέσμιους έναντι της προσπάθειας μας να γυρίσουμε στην κανονικότητα. Η αβεβαιότητα δεν βοηθά».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε: «Όλα αυτά δεν θα μας οδηγήσουν σε ομαλές εξελίξεις».

«Χωρίς εκλογές δεν μπορεί να υπάρξει καμία λύση. Αυτή την φορά δεν μπορείτε να φλερτάρετε με δημοψήφισμα που θα είναι αντισυνταγματικό και καταστροφικό. Δεν θα επιτραπεί να έχουμε τέτοιους είδους εξελίξεις. Είμαι βέβαιος πως η αντιπολίτευση θα αντιδράσει σε έναν τέτοιο εκβιασμό», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.

Τέλος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατέληξε: «η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση από την ευρεία δημοκρατική παράταξη με την συμμετοχή του ηττημένου ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτοντας πως «λύση είναι η εθνική στρατηγική.Χρειαζόμαστε επαναδιαπραγμάτευση και να πάρουμε ζωτικό χώρο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By