Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Βενζίνη: «Φωτιά» με νέα άνοδο – Σχεδόν 2,40 ευρώ η αμόλυβδη στο κέντρο!

Χαμός συνεχίζει να γίνεται με τη βενζίνη, που έχει πάρει την ανιούσα και τα πράγματα δε δείχνουν να είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Κάθε μέρα βλέπουμε και μία τιμή ακόμα υψηλότερη και το ένα ρεκόρ… σπάει ο άλλο προκαλώντας τεράστιο… πονοκέφαλο στους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, πλέον ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας έχουμε πρατήρια που την απλή αμόλυβδη τη δίνουν με 2,40 το λίτρο.

Αυτές τις τιμές μέχρι τώρα τις συναντούσαμε περισσότερο στα νησιά, ωστόσο φαίνεται ότι πρέπει σιγά-σιγά να τις συνηθίσουμε.

Η κρίση στη Μέση Ανατολή εκτοξεύει τις τιμές!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ίδιο ρεπορτάζ, οι τιμές εκτινάσσονται παρά το γεγονός ότι αποφεύχθηκε η κρίση και η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με την πρόεδρο Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, «όσο ανεβαίνουν τα τιμολόγια θα ανεβαίνουν και οι τιμές στα μαγαζιά (τα πρατήρια).

Από την Παρασκευή που μας πέρασε μέχρι και σήμερα, έχουμε το ίδιο τιμολόγιο γι’ αυτό και οι υψηλές τιμές. Αύριο περιμένουμε καινούριο τιμολόγιο – θα δούμε. Μπορεί αύριο να πέσουν οι τιμές».

By