Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Βικτόρια Μπέκαμ στη Vogue: Ζω και αναπνέω για το πέμπτο μου παιδί

Είναι σύζυγος, μητέρα τεσσάρων παιδιών και μια πολύ πετυχημένη και ζάμπλουτη επιχειρηματίας. Μόλις στα 42 της χρόνια και η Βικτόρια Μπέκαμ έχει πετύχει τόσα πολλά που άλλες γυναίκες θέλουν 10… ζωές για να τα πετύχουν. 

Η σχεδιάστρια μόδας είναι το εξώφυλλο της αυστραλιανής Vogue για το μήνα Νοέμβριο. To περιοδικό της έκανε αφιέρωμα για τα 10 χρόνια που έχει στη βιομηχανία της μόδας με το brand που φέρει το όνομά της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε είπε μεταξύ άλλων ότι την εταιρεία ρούχων την βλέπει σαν το πέμπτο της παιδί.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα. Τα τελευταία 10 χρόνια με πολύ σκληρή δουλειά έχω πετύχει όσα έχω ονειρευτεί. Για μένα η εταιρία ρούχων μου είναι σαν να έχω πέμπτο παιδί. Ζω και αναπνέω επτά μέρες την εβδομάδα για αυτό το fashion brand. Ποτέ δεν κλείνω το τηλέφωνο, πάντα απαντάω στα emails, ποτέ δεν πηγαίνω διακοπές. Το κλειδί για να πετύχεις είναι η σκληρή και ασταμάτητη δουλειά». 

Η Βικτόρια αναφέρθηκε επίσης και στην εποχή των Spice Girl:

«Ήμουν ποπ σταρ και έγινα σχεδιάστρια μόδας. Δεν ήθελα να κάνω τα ίδια πράγματα που κάνουν όλοι οι άλλοι. Πιθανόν να ήμουν αφελής αλλά αυτό που έμαθα στη ζωή μου είναι πάντα να δέχομαι προκλήσεις. Έχω ζήσει πολλές και σπουδαίες στιγμές στην καριέρα μου. Αλλά δεν μου αρέσει να σταματάω εκεί. Πάντα σκέφτομαι την επόμενή μου κίνηση». 

 

By