Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Βίντεο με ομοφοβική επίθεση έβγαλε η Αστυνομία στο Λονδίνο

Βίντεο με ομοφοβική επίθεση στο Λονδίνο έκανε τον γύρο του κόσμου. Το σκληρό βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου και σε αυτό φαίνεται τι ακριβώς κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο με την ομοφοβική επίθεση στο Λονδίνο, δυο ανυποψίαστες γυναίκες εμφανίζονται σε λεωφορείο. Ξαφνικά τρεις νεαροί αρχίζουν να κάνουν χειρονομίες εναντίον τους και τους επιτίθενται λεκτικά.

Ακολούθως, τις καλούν να φιληθούν, τους πετούν νομίσματα και όταν εκείνες αρνούνται να υπακούσουν, τότε τις χτυπούν άσχημα.

Οι τρεις νεαροί ηλικίας 15, 16 και 17 ετών κάθονται στις πίσω θέσεις του λεωφορείου. Πλησιάζουν τις δυο γυναίκες και κάθονται δίπλα τους.

Αργότερα, φαίνονται να κάνουν χειρονομίες, αποσπούν την τσάντα μιας γυναίκας, πιάνονται στα χέρια και οι νεαροί ρίχνουν μπουνιές στο πρόσωπό της.

Η δικαστής κατά την ακροαματική διαδικασία επισήμανε ότι είδε δυο νεαρές γυναίκες να δέχονται απρόκλητη επίθεση γιατί ήταν ομοφυλόφιλες και αυτός ήταν και ο λόγος που τράβηξαν την προσοχή των νεαρών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By