Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ – καρέ η μαφιόζικη εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου

Ο δολοφόνος «σπριντάρει» μέχρι το αυτοκίνητο του θύματος, τον «εκτελεί» με 30 σφαίρες και στη συνέχεια τον παραλαμβάνει η μοτοσικλέτα που οδηγεί ο συνεργός του

Ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο καταγράφεται καρέ καρέ η ενέδρα θανάτου των εκτελεστών του Βασίλη Στεφανάκου στις 17 Ιανουαρίου στο Χαϊδάρι, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο των 29 δευτερολέπτων που δημοσίευσε το bloko.gr, φαίνονται καθαρά οι κινήσεις του δολοφόνου του πάλαι ποτέ «capo dei capi». Αρχικά, οι δράστες να καταφτάνουν με τη μοτοσικλέτα τους κοντά στα γραφεία της εταιρείας του Στεφανάκου στο Χαϊδάρι.

Μόλις το θύμα βγαίνει από τα γραφεία και προσπαθεί να επιβιβαστεί στην ημιθωρακισμένη BMW του, διακρίνεται ο δολοφόνος με σκουρόχρωμα ρούχα να «σπριντάρει» προς το μέρος του με το καλάσνικοφ στα χέρια, διανύοντας μία απόσταση περίπου 60 μέτρων από το σημείο, όπου μαζί με τον συνεργό του έχουν ακινητοποιήσει τη μοτοσικλέτα τους.

Μέσα σε μόλις 9 δευτερόλεπτα φτάνει δίπλα στον Στεφανάκο και αρχίζει να τον πυροβολεί. Χαρακτηριστικά στο βίντεο φαίνονται οι λάμψεις από τις ριπές του Καλάσνικοφ, που άφησε στο σώμα του Στεφανάκου περίπου 30 σφαίρες.

Μόλις ολοκληρώνεται η μαφιόζικη εκτέλεση, η μοτοσικλέτα διακρίνεται να κινείται προς το μέρος της δολοφονίας και να παραλαμβάνει τον δράστη, ενώ στη συνέχεια εξαφανίζεται με κατεύθυνση την Ελευσίνα.

By