Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βύρωνας: Τα ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για την τραγωδία με το βρέφος

Η αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως σε όλες τις πτυχές της απίστευτης αυτής τραγωδίας

vironas

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στο Βύρωνα. Η αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως σε όλες τις πτυχές της απίστευτης αυτής τραγωδίας όπου ένας 26χρονος πέταξε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου την τεσσάρων μηνών ανιψιά του και στη συνέχεια πήδηξε και εκείνος στο κενό. Ολα αυτά συνέβησαν όταν η μητέρα της μικρής, εμπιστεύτηκε για λίγο το μωρό της (που βρήκε τραγικό θάνατο) στον αδελφό της προκειμένου να βγει έξω να κάνει κάποια απαραίτητα ψώνια για το σπίτι.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν ότι ο 26χρονος (ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος), πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, αλλά αυτό δεν εξακριβώθηκε από τη μέχρι στιγμής έρευνα της Αστυνομίας. Επειδή το βρέφος βρέθηκε ντυμένο βαριά, εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο θείος του να το είχε ντύσει έτσι για να το βγάλει στο μπαλκόνι να του δείξει κάτι. Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι αυτό το έκανε συχνά για να δείχνει έναν αυτοσχέδιο γειτονικό περιστερώνα στο κοριτσάκι.Με αυτό το δεδομένο εξετάζεται και η πιθανότητα να μην ήταν σκόπιμη ενέργεια και να του γλίστρησε το παιδί, να έπεσε στο κενό και εν συνεχεία εκείνος είτε μέσα στον πανικό του να πήδηξε σε μια απονενοημένη προσπάθεια να το σώσει, είτε το έκανε από τύψεις.

Αν και η διαδικασία των καταθέσεων συνεχίζεται, περισσότερο φως στις πραγματικές πτυχές αυτής της τραγωδίας θα δώσει η κατάθεση του ίδιου του 26χρονου, όταν βρεθεί σε θέση να την δώσει στις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση. Σημειώνεται ότι ο 26χρονος σοβαρότατα τραύματα στα πόδια και στη λεκάνη στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με κατάγματα στην κνήμη, την μέση και την λεκάνη, ενώ η αξονική εγκεφάλου του δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και ενδεχομένως να ακολουθήσει και δεύτερη χειρουργική επέμβαση, για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των σοβαρών τραυματισμών του στη μέση και την λεκάνη.

By